31 dagen lang….

colored-pencils-179170_640

In deze post laat ik weten hoe ik het vond om deze 31 dagen lang iets te maken voor de site. Wat was positief en wat de nadelen ervan zijn.

ree 3

Het lijkt nu of ik elke dag echt iets gemaakt heb en het die dag online gezet heb, maar dit is niet zo. Vanaf de zomervakantie ben ik al bezig met plannen, tekenen, schilderen en schrijven. Na de zomervakantie liep ik namelijk aardig voor met mijn artikelen. Dit omdat ik 6 weken vrij heb en dan veel teken en schilder en omdat ik maar 1 keer per week wat op mijn site zet. Ik dacht eraan om naar 2 keer in de week te gaan maar dit lijkt mij op langere termijn nog niet haalbaar.

schildpad 6

Daarom heb ik ervoor gekozen om 1 maand lang elke dag een post online te zetten. En wat is mooier dan creatief het jaar te beginnen en elke dat iets kunnen lezen of iets wat met creatief bezig zijn te maken hebben.

overig 2

Wat ik heb gemerkt is dat het mij wel aanzet om meer te gaan tekenen en schilderen. Wel zorgt het ervoor dat ik wat meer makkelijkere werken ben gaan maken die minder tijd kosten omdat je veel moet maken en schrijven. Dit vind ik niet per se negatief. Er zijn zo wat werken opgekomen waar ik anders misschien halverwege mee gestopt was omdat ik niet tevreden mee was. Nu heb ik het wel afgemaakt. En ik was niet eens altijd ontevreden aan het eind.

overig 4

Wat ik verder positief vind aan deze maand is dat ik ook meer andere dingen geprobeerd heb. Zoals het schilderen en tekenen op hout. Nieuwe soorten mediums zoals de posca pennen en Gouache. Maar ook het maken van een klok en schapje van hout.

giraf 6

Wat ik minder fijn vind is het zo ver vooruit werken. Deze maand zijn er dingen op de site gekomen die al een hele tijd geleden gemaakt zijn. Dit vind ik niet echt handig. Ook omdat ik mensen wel eens laat zien wat ik maak en ik het op een forum post en dat het dan veel later pas op mijn site komt.

20160527_235359

Het meeste hieraan was dus positief. Of ik het volgend jaar weer ga doen weet ik niet. Kwaliteit gaat namelijk bij mij wel erg voor kwantiteit. Daarnaast is er afgelopen jaar in twee (op mijn werk drukke) perioden een paar weken geen bericht online gekomen. Dit wil ik voorkomen. Ik ga dus nu gewoon verder met het 1 keer per week posten. En misschien als ik veel aan het tekenen en schilderen ben ga ik wel een tijdje naar twee keer in de week maar dat laat ik dan wel weten.

20160614_183219

Heb je nog vragen dan kun je hieronder een reactie achterlaten of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *