5 jongens/mannen verjaardagskaarten

20

Af en toe vind ik het leuk om een aantal verjaardagskaarten te maken. Deze keer heb ik vijf kaarten voor jongens of mannen gemaakt. Ik had namelijk alleen nog maar kaarten met bloemen.

Eerst laat ik zien wat ik gekocht heb voor de kaarten en daarna welke spullen ik nog thuis had die ik gebruikt heb.

12 13

Bij de Action heb ik twee sets van 8 kaarten gekocht. Crèmekleur rechthoekige kaarten en bruine vierkante kaarten.Ook kocht ik een doosje met verschillende knopen erin. En een doosje met blauw, groene en zwarte houten figuurtjes. Er zitten o.a. zonnebrillen, schoenen, fietsen en mobieltjes in. Ook kocht ik een pakketje zelfklevend lint.

14

Als laatst kocht ik een groot blok met verschillende soorten papier. Allemaal een beetje groene en paarse tinten.

11

Van mijn moeder had ik deze plaatjes gekregen die je kunt uitdrukken en dan in 3d kunt opplakken.

16  15

Verder heb ik de groene en blauwe twinmarkers gebruikt (ook al eens gekocht bij de Action). Ook heb ik glimmende mozaïek vierkantjes gebruikt. Deze heb ik al een hele tijd. ik weet niet meer waar ze vandaan komen.

19

Dit is het eerste kaartje da ik gemaakt heb. Achteraf gezien had ik het gekleurde papier op de achtergrond met dubbelzijdig tape vast moeten maken zodat er wat meer diepte in zou komen.

17

Dit tweede kaartje vind ik erg leuk geworden. Met de mozaïek steentjes heb ik de achtergrond gemaakt. Daarvoor heb ik met dubbelzijdig tape een driehoek met gekleurd papier geplakt. En hierop het plaatje met de voetbalschoenen en de voetbal.

18

De vierkantjes zijn van verschillende patronen en geplakt op verschillende hoogtes. Daarop heb ik de figuurtjes geplakt.

20

Dit kaartje vind ik erg leuk geworden. In het midden heb ik een strook met een papier uit het blok geplakt. Aan de boven en onderkant heb ik zelfklevend lint gebruikt. Het crèmekleurige vierkantje komt van een ander kaartje die ik opgesneden heb.

21

Bij het laatste kaartje heb ik eindelijk de stiften gebruikt. Ik dacht dat ze niet goed zouden pakken op dit vrij gladde papier maar dit ging wel goed. De rest van het kaartje opgefleurd met wat houten figuurtjes en een aantal voetballen. Leuk detail is het schermpje van de mobiel. Het is zo’n glimmend vierkantje.

Hopelijk vond je het leuk om te zien en ben je misschien zelfs wel weer op ideeën gekomen voor je eigen kaartjes.

Als je nog vragen hebt kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *