5 verjaardagskaarten 2

image-2016-10-18-6

Twee weken geleden liet ik in een post al de eerste 5 verjaardagskaarten zien die ik met de gekochte spullen bij de Action had gemaakt. Nu laat ik de volgende 5 zien.

image-2016-10-18-8

Ik moet zeggen dat ik deze vijf een stuk moeilijker vond om te maken dan de eerste 5. Niet omdat de kaart zo moeilijk was maar wel om weer een andere kaart te bedenken. Door het beperkte materiaal bleef ik toch een beetje hangen in hetzelfde. Ik wilde ook een mannenkaart maken en dat was helemaal een uitdaging.

Hierboven zie je de eerste kaart. Het gestreepte papier had ik nog niet gebruikt. Het is wel een leuk kaartje geworden maar wel een beetje simpel…

image-2016-10-18-5

Dit is het tweede kaartje dat ik heb gemaakt. Deze vind ik leuk geworden. Voor de achtergrond heb ik een papier gebuikt die ik had gemaakt door middel van dendritic monoprinting. Weet je niet wat ik hier mee bedoel dan moet je even een paar posts terugkijken, daar leg ik uit hoe dit in zijn werk gaat.

image-2016-10-18-7

Het derde kaartje moest een mannenkaartje worden omdat ik die binnenkort nodig heb. Met deze materialen vond ik het lastig om er een mannenkaartje van te maken. Hij is dan ook vrij simpel geworden.

image-2016-10-18

Dit kaartje is wel leuk geworden! Dit vind ik vooral komen door de achtergrond. Deze heb ik ook weer gemaakt door middel van dendritic monoprinting en het geeft gelijk een leuk effect aan het kaartje. De hoera stoort mij nog wel. In het echt stoort het streepje voor de 0 niet zo, maar zo op de computer wel. Deze ga ik dus nog even wegwerken.

image-2016-10-18-6

Dit is het laatste kaartje. Deze vind ik ook weer geslaagd. Voor de achtergrond heb ik op een dubbele witte kaart bloemen en blaadjes gestempeld in zwart. Een aantal van de bloemen heb ik ingekleurd.

Op deze manier kaartjes maken is wel leuk maar ik merk dat het na een aantal kaartjes wel moeilijk wordt om nog wat kaartjes te bedenken. Misschien dat ik, als ik dit weer ga doen, wat minder kaartjes van hetzelfde materiaal ga maken. Zodat ik niet zoveel ongeveer dezelfde kaartjes krijg. Als ik het weer ga doen zorg ik ervoor dat ik materiaal koop waar ik ook mannenkaarten of beterschapskaarten van kan maken.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *