6 kaarten gemaakt

img_20170602_182452

Deze keer heb ik geen 5 maar 6 kaartjes gemaakt om jullie te laten zien. Dus kijk maar weer snel mee wat voor een kaartjes ik deze keer heb gemaakt.

img_20170531_205333

Dit is het eerste kaartje dat ik heb gemaakt. Wat wel grappig is, is dat het bloemenpapier met goud, wit, rood en zwart uit een tijdschrift komt. Prima her te gebruiken. De bloem die op het zwarte papier zit is gestempeld met inkt en ingekleurd met aquarelpotloden en daarna ben ik er met  een kwast overheen gegaan om het te blenden. Verder heb ik met fineliner en de witte posca-pen wat details aangebracht. Een simpel maar wel een leuk kaartjes.

img_20170531_205310

Daarna heb ik dit kaartje gemaakt. Ik heb die houten bloemen al vaker gebruikt en ik heb ze dan ook bijna op. Ze staan leuk en het geeft diepte. Als ze ze nog weer eens hebben bij de Action neem ik ze zeker weer mee. Verder heb ik met paars papier een soort tags gemaakt en aangebracht.

img_20170531_205342

Dit kaartje vind ik het eigenlijk net niet. Er mist iets maar ik weet niet wat. De plaatjes komen uit een kaarten tijdschrift. Best leuk in combinatie met het zwarte papier en de bruine kaart maar toch… ik vind hem niet helemaal af maar ik weet niet wat er nog bij moet. Misschien dat ik hem nog eens aan ga passen.

img_20170603_082541

Dit vind ik nou echt een vrolijke lente kaart. Ik heb ondertussen al weer een heleboel washi-tapes verzamelt. Elke keer als ik bij de Action ben kijk ik of er nog weer andere tussen zitten die ik leuk vind. En dat is regelmatig zo. Dit vind ik een leuke manier om washi-tape te gebruiken. Ik kies wat kleuren die ik mooi vind bij elkaar en daarna maak ik er nog wat simpels op. Weer een aantal houten bloemetjes. Hierna heb ik er nog maar 1 over volgens mij.

img_20170602_182452

Over dit kaartje was ik toen ik er mee bezig was niet helemaal zeker. Of het wel wat zou worden maar al met al vind ik het één van de leukste die ik deze keer gemaakt heb. Het is een heel zoet kaartje en ik vind de roze letters het echt erg leuk maken.

img_20170602_182459

Deze plaatjes komen ook weer uit het kaartentijdschrift en ik vind het leuk kaartje geworden. Eerst wist ik niet zo goed of ik hem leuk vond geworden of niet maar nu ik hem weer zie vind ik hem wel goed gelukt.

Deze keer heb ik 6 kaarten gedaan omdat er veel verjaardagen aankomen en ik dus anders wel heel vaak een post over kaartjes moet maken en ik wil niet dat mijn site een soort kaartensite wordt.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contact formulier op de site.

Groetjes Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *