Inspirerende youtubers 2

image-5457719

Alweer een tweede blogpost over, voor mij, inspirerende youtubers. Ik kijk veel filmpjes van mensen die ook tekenen en schilderen. Natuurlijk heb ik mijn favorieten. Na de vorige drie, weer drie inspirerende youtubers.

Heather Rooney

Heather Rooney is pas 22 jaar oud maar maakt echt fantastische portretten met kleurpotlood (klik op haar naam om naar haar youtube kanaal te gaan). Ze maakt korte filmpjes van ongeveer 3 minuten waarin ze versneld laat zien hoe ze tekent. Ik vind het jammer dat het zo snel gaat want het is moeilijk te zien hoe ze het doet, zodat je er van kan leren. Wel is het heel leuk om naar te kijken. Hieronder twee voorbeelden van haar portretten.

heather rooney2

Marcello Barenghi

Marcello Barenghi, die naam is al eerder op mijn blog voorbij gekomen. In een post waarin ik vertel wat ik nog wil gaan tekenen. Marchello Barenghi tekent zo realistisch mogelijk en dat lukt hem erg goed. Zijn werk lijkt echt levensecht.

marcello-barenghi-92

Hier heeft hij een ketchupfles getekend. Bijna niet van echt te onderscheiden.

Marcello-Barenghi-3

Marcello Barenghi maakt zijn werk met verschillende materialen. Soms gebruikt hij materialen als potlood, gelpen en stiften. Een andere keer acryl- en olieverf.

Laovaan

Laovaan is een youtuber die vooral met aquarelverf werkt. Af en toe werkt hij ook met copic markers maar dat werk vind ik niet zo mooi als zijn aquarellen. Hij schildert vooral portretten. Het kleurgebruik is zo goed gedaan. Hieronder twee voorbeelden.

maxresdefault

maxresdefault (1)

De bovenste zou ik zo in huis willen hangen! zo mooi geschilderd!

Dit waren de drie youtubers voor deze keer. Klik op de naam van de youtuber om naar hun kanaal te gaan. Hopelijk raak je net zo geinspireerd als ik ben.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *