Inspirerende youtubers 3

image-5457719

In deze post vertel ik weer wat over, voor mij, inspirerende youtubers. Deze keer Kattvalk, PeeGee arts en Hannah paints.

Kattvalk

youtube kanaal

maxresdefault-3

Kattvalk is en vrouw die veel dieren of cartoon achtige dieren tekent. Ze inspireert mij omdat ze met nieuw materiaal toch bijna altijd iets gaafs weet te maken. Zo ontvangt ze elke maand de sketch box. In deze maand zitten een aantal teken- en/of schildersmaterialen om uit te proberen. Ze maakt hier erg mooie dingen mee. Deze filmpjes zijn dan ook mijn favoriet van haar.

maxresdefault-2

Daarnaast inspireert ze mij omdat ze veel kleur in haar werk gebruikt. En dat op een hele mooie manier. Ze gebruikt ook geen referentiefoto’s voor haar werk.

PeeGee Arts

Youtube kanaal

PeeGeeArts is een man die ook erg kleurrijk tekent en schildert.

de2a6158228f5a416c87ce45dd1c87a8

Hij maakt regelmatig tijgers, panters en wolven. Dat lijkt wel zijn onderwerp te zijn. Zijn werken  springen er altijd uit en ik vind het super gaaf om zijn filmpjes te bekijken.

maxresdefault

Deze vind ik bijvoorbeeld erg gaaf. Heel veel kleur en niet een standaard tijger. En het lijkt toch nog erg goed. Dat vind ik knap gedaan.

Hij upload helaas maar één keer per 2/3 maanden een nieuw werk. Gelukkig heeft hij al genoeg werk om even doorheen te kijken en geïnspireerd te raken.

Hannah paints

Youtubekanaal

Als laatste vertel ik jullie wat over Hannah paints. Ze is een vrouw die ik nog niet zo lang volg op youtube. Maar ze maakt echt onwijs mooie aquarellen. Ik vind niet alles van haar even mooi. De aquarellen van vrouwen met bloemen in de haren vind ik het mooist!

maxresdefault-1

Dit is denk ik wel een van mijn favorieten. De kleuren zijn pastel maar toch springt alles eruit. En de details zijn zo mooi gedaan! Deze zou ik zo in de kamer hangen.

mqdefault

Deze vind ik vooral mooi door de kleuren die ze gebruikt in de haren van Ariël. Ook de ogen vind ik erg mooi gedaan.

Al deze drie personen inspireren mij op een bepaalde manier. Het is niet dat ik gelijk iets zo ga doen zoals zij doen maar dat ik weer nieuwe ideeën op doe voor mijn eigen werk. Kleine dingen uit dit werk probeer ik dan toe te passen in mijn eigen werk. Zodat het wel bij mij past.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *