Inspirerende youtubers 6

image-5457719

In deze post laat ik weer weten welke mensen ik volg op youtube en wie ik inspirerend vind. Het zijn er zoals altijd weer drie. Deze keer; Anita Gadzinska, Lioba Brückner en Creachick.

Anita Gadzinska:

youtubekanaal: Anita Gadzinska

anita3

Anita Gadzinska volg ik nog niet zo lang. Wat ik zo leuk vind zijn haar schattige illustraties. Ze zijn mooi van kleur en de personages vind ik zo knap bedacht. Haar illustraties zijn echt helemaal af. Heel erg mooi. Zelf ben ik meer van het realistisch schilderen, maar op deze manier werken lijkt mij ook leuk. Vandaar dat ik haar volg.

anita

Daarnaast heeft ze een aantal filmpjes waarop ze laat zien dat ze dingen tekent/schildert en het daarna als een soort 3d collage opplakt. Zo is ook dit plaatje hierboven gedaan. Ik had dit nog niet eerder gezien en ik vind het zo leuk. Daarnaast is het voor mensen die beginnen met tekenen en schilderen ideaal. Je probeert vanalles uit en wat je mooi vind knip je uit en daar maak je samen een collage van. Hieronder heb ik een aantal filmpjes van haar gelinkt waarin ze dit doet.

filmpje 1: https://www.youtube.com/watch?v=L_ibKzhx-D4

filmpje 2: https://www.youtube.com/watch?v=eFkBLYoOJJE

anita2

Lioba Brückner:

Youtubekanaal: Lioba Brückner

liobna

Lioba Bruckner werkt met verschillende materialen. Ze maakt veel gebruik van olieverf en aquarelverf maar soms ook mixed media. De reden waarom ik Lioba inspirerend vind is omdat de onderwerpen die ze schildert mij heel erg aanspreken. Zo verwerkt ze veel bloemen, vrouwen, vogels en vlinders in haar werk en maakt ze veel gebruik van kleur. En daarnaast zijn haar werken helemaal niet strak of statisch.

liobna2

Daarnaast is er ook heel veel te zien op haar schilderijen. Ze heeft niet één onderwerp. Maar een hoofdonderwerp met wat andere dingen eromheen. Dit vind ik erg mooi gemaakt. Het is niet makkelijk om dit mooi vorm te geven.

liobna3

Creachick:

Youtubekanaal: Creachick

SAMSUNG CSC

Creachick volg ik omdat ze leuke en relaxte video’s maakt. Ze heeft een prettige stem en maakt geen ingewikkelde dingen. Ik vind het op één of andere manier erg ontspannend om naar te kijken/luisteren. Door haar ben ik ook begonnen met een bulletjournal. Hoewel ik het op dit moment weer even niet doe.

crea4

Daarnaast heeft ze ook een leuke blog waar ze nog wat andere diy op zet en ze maakt haakpatronen. Haar pagina’s in haar bulletjournal zien er altijd zo mooi uit. Het past allemaal zo goed bij elkaar. Het lijkt makkelijk maar dat valt nog wel een beetje tegen.

crea2

Dit waren de drie youtubers die ik inspirerend vind voor deze keer.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *