Nog weer 6 kaartjes

img_20170625_190300

Hier zijn weer 6 kaartjes die ik al een tijdje geleden heb gemaakt. De eerste vier heb ik namelijk bij mijn ouders thuis gemaakt. Mijn moeder maakt ook graag kaartjes dus zijn we samen aan de slag gegaan. Dat was gezellig! De volgende dag heb ik er nog twee thuis gemaakt. Ondertussen zijn er al wat verstuurd.

img_20170625_090637

Dit is het eerste kaartje dat ik heb gemaakt. Een lekker vrolijk zomerkaartje. Eerst heb ik uit een soort aquarel-look papier drie cirkels geponst en die met dubbelzijdig tape opgeplakt. Daarna het plaatje met de ijsjes en sommige ijsjes nog wat naar voren laten komen met een extra laag en dubbelzijdig tape. Als laatste heb ik een tag toegevoegd met hoera erop gestempeld.

img_20170625_090617

Daarna heb ik dit kaartje gemaakt. Een kinderkaartje. Vrij simpel. Een gele kaart, glimmend donkerblauw papier erop en daarbovenop het plaatje een een geel kartonnetje met jarig.

img_20170625_090627

Hierna ben ik weer voor een heel zomers kaartje gegaan. Het is een beige kaart met daarop een stuk roze papier. Het plaatje met de slippers, het zand en de zeester heb ik daarop gemaakt met dubbelzijdig tape. Daarna was hij nog wat simpel dus heb ik met ponsjes wat bloemetjes gemaakt en die erop gemaakt.

img_20170625_090607

Het laatste kaartje dat ik bij mijn moeder heb ik gemaakt is dit kaartje. Mijn neefje is in de zomer jarig (dit is al even geleden) en daar wilde ik alvast een kaartje voor maken. Voor jongens vind ik het altijd lastig om een kaartje te bedenken maar ik denk dat hij hem wel leuk vindt.

img_20170625_190300

Vrienden van ons zijn opzoek naar een ander huis dus ik heb alvast een kaartje gemaakt voor als zij gaan verhuizen of iemand anders natuurlijk. Ik heb een bruine kaart als basis gebruikt. Daarop heb ik wat houten dingen gebruikt. De blauw/groene heb ik zelf geschilderd. Het ene huisje was wel mintgroen maar ik had verder alleen houten letters die net anders van kleur waren, dus heb ik de letters geverfd en de kleur was niet precies hetzelfde dus heb ik het huisje ook even gedaan. Het papier achter de huisjes heb ik zelf gemaakt met acrylverf en scheerschuim (als je wilt weten hoe je dat doet, klik dan hier). Ik vind dit kaartje erg goed gelukt!

img_20170625_190252

Het laatste kaartje van vandaag. Ik heb mijn washi-tape er weer bij gepakt omdat ik het leuk vind om wat mee te maken. Het geeft snel een mooi effect, zoals hier. Ik had het plaatje al een keer uitgeknipt en wilde hem nu gaan gebruiken. Bij het plaatje heb ik die drie kleuren glittertape gebruikt en in stroken opgeplakt (hoe ik het heel vaak doe). Daarna heb ik van zwart papier een vorm geknipt en hier het plaatje opgeplakt. Ik heb de vorm met een witte posca pens nog wat details gegeven en toen was het kaartje klaar.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *