Waar koop ik mijn teken- en schilderspullen?

senioren-schilderen

In deze post vertel ik over de plekken waar ik mijn teken- en schilderspullen koop en waarom ik ze daar koop. Ik koop spullen in winkels en op internet.

image-2016-10-25-10

Winkels:

Boekhandel Messink en Prinsen:

De helft van deze boekenwinkel bestaat uit teken- en schildermaterialen. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment aan potloden, stiften, verf, kwasten, doeken en papier. Je kunt hier erg veel vinden. Ik vind deze winkel fijn omdat er veel te vinden is, je goed geholpen wordt en het is voor mij dichtbij. Dat is ook niet onbelangrijk.

image-2016-10-25-1

Artpixels:

Als ik nog net wat meer verschillende merken en materialen wil bekijken/kopen ga ik naar Artpixels. Dit is ongeveer een half uur rijden vanaf waar ik woon. Dit is echt een winkel gespecialiseerd voor kunstmaterialen. Hier kom ik niet zo vaak.

Daarnaast kom ik natuurlijk wel eens in een stad/dorp waar ze een teken- of schilderwinkel hebben en dan kijk ik daar even rond. Maar in deze twee winkels kom ik vaker en dan ga ik er ook echt voor.

Internet:

Op internet is natuurlijk ook erg veel te vinden. Als ik een soort materiaal zoek waarvan ik weet dat ze het bij Messink en prinsen niet hebben ga ik eerst altijd op www.dekwast.nl kijken.

image-2016-10-14-9

www.dekwast.nl

De kwast heeft een heel uitgebreid assortiment aan vanalles wat met creatief bezig zijn te maken heeft. Niet alleen maar tekenen en schilderen maar ook mozaïek/zeepgieten enzovoort. Je kunt hier voor heel veel hobby’s terecht. Ook hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen. Ik vind deze site fijn omdat je er ten eerste erg veel kunt vinden, je je spullen snel in huis hebt, de service goed is en de site is overzichtelijk. Ook niet onbelangrijk is dat de verzendkosten laag zijn op deze site.

Als ik iets wil proberen wat ik op youtube heb gezien (vaak uit Amerika) dan is het vaak nog niet op de kwast te vinden en zeker nog niet in teken- en schilderwinkels in Nederland. Dan kijk ik eerst op bol.com en daarna gebruik ik gewoon de zoekfunctie om het product te kunnen bestellen.

DSC_1168

Waar koop/bestel jij je spullen het liefst?

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *