Werken die ik tot nu toe verkocht heb

Een tekening van een brullende leeuw met lange manen. Getekend met fineliner en kleurpotlood op A3 tekenpapier, 200 gram.

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik een aantal werken verkocht. In deze post laat ik zien welke werken ik verkocht heb.

Sinds een tijdje wordt er soms gevraagd of ik iets in de opdracht voor iemand wil maken, of dat ik een tekening wil verkopen. Dit zijn vaak bekenden die wat willen kopen. Ik vind het super leuk als mensen enthousiast zijn over mijn werk en ik vind het helemaal gaaf als ze het ook echt in de kamer willen hangen.

Van de eerste tekening, een uil met kleurpotlood en fineliner, heb ik helaas geen foto meer. Deze had ik wel op mijn telefoon staan maar ik heb een nieuwe telefoon en ik heb niet alle foto’s over kunnen zetten. Deze tekening was gemaakt op A4 grootte. Twee vrienden van mij hebben die gekocht als cadeautje voor iemand die erg van uilen houdt.

uil6

Weer een uil. Deze heb ik als het goed is in januari verkocht aan een collega. Deze collega had de foto van dit werk op mijn site voorbij zien komen en vond hem erg mooi. Zo mooi dat ze hem wilde kopen.

IMG_0881

Dit schilderij heb ik gemaakt in opdracht voor vrienden. Zie de blogpost (in augustus) om te zien hoe ik het heb gemaakt. Ik vind het erg leuk dat ze een schilderij wilden die ik had gemaakt.

Een tekening van een brullende leeuw met lange manen. Getekend met fineliner en kleurpotlood op A3 tekenpapier, 200 gram.

Op een zondag begin oktober heb ik op een hobbybeurs gestaan. Dit had ik nog niet eerder gedaan en ik verwachtte niet echt wat te verkopen. Omdat veel mensen toch echt alleen even komen kijken. Maar ik heb wel wat verkocht! zelfs meerdere dingen. Deze leeuw heb ik aan een vrouw verkocht die een dochter heeft met het sterrenbeeld leeuw. En ze wilde deze graag aan haar geven.

DSC_1354

Deze twee kleine schilderijtjes heb ik ook op dezelfde hobbybeurs gekocht.

20160614_183219

Ook op de hobbybeurs; heb ik deze tekening in pastel verkocht. Een man en een vrouw waren helemaal weg van deze gorilla en hebben hem verkocht. Dit is het enige werk waar ik wat moeite mee had om het te verkopen. En dat kwam pas toen hij al verkocht was.. anders had ik hem niet verkocht. Ik weet niet hoe het komt. Ik vind hem zelf wel erg gaaf.

20160530_213445

Deze tekening heb ik eind oktober verkocht aan een tante van mijn vriend. Zij zag het werk bij ons thuis liggen (toen ik het net gemaakt had) en besloot om hem later te kopen.

koe 9

Deze tekening van een koe heb ik in november verkocht aan de vriendin van mijn broer.

 

Zoals je ziet zijn het vooral bekenden waar ik wat aan verkoop. Ik vind het leuk om wat aan iemand te verkopen maar ik ben er niet heel actief mee bezig. Ik ben vooral bezig om lekker te tekenen en schilderen. Wel zou ik het leuk vinden om op den duur mijn materiaal er van te kunnen betalen. Dit probeer ik nu al wel zoveel mogelijk.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *