Overig werk 2

dsc_1683

Af en toe maak in een tekening of aquarel waar ik tussendoor geen foto’s van maak. Als ik er meerdere heb dan plaats ik ze samen in een post om ze toch te kunnen laten zien. In deze post laat ik een tekening op zwart papier zien, een roos en een pompoen zien.

dsc_1682

Dit is een tekening op zwart A5 papier. Dit was net nadat ik zwart papier had gekocht en natuurlijk wilde ik het gelijk proberen. Omdat je op zwart papier toch weer anders moet werken dan op wit papier ben ik begonnen op A5 grootte. Ik wist niet zo goed wat ik wilde tekenen dus ik ben gewoon begonnen. Niet echt een toptekening maar wel leuk om te doen.

dsc_1681

Een roos op A5 tekenpapier. Als onderlaag heb ik een stift op alcoholbasis gebruikt (in een andere tekening gaf dit een mooi effect) en dit zorgde ervoor dat het wat streperig bleef. Ik denk dat het komt omdat het een lichte kleur is en dat je de stift er doorheen blijft zien.

dsc_1683

Ook heb ik deze pompoen gemaakt. gemaakt met aquarelverf, de tekening is tussen A5 en A4 grootte in. Ik heb aquarelverf van Van Gogh gebruikt en daarnaast nog een aantal aquarelpotloden van Bruynzeel. Ik vind het zelf een leuk resultaat. Zoals je ziet heb ik een randje van de tekening wit gelaten. Dit ga ik vaker doen omdat gelijk een mooi effect geeft aan de tekening.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Groetjes Paulien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *