Notitieboekje beschilderen 3

img_20180722_115032

Ik had al gewaarschuwd dat er nog meer notitieboekjes op komst waren. En zo hier weer 2 boekjes. En ik ben er nog lang niet klaar mee… Deze keer galaxy..

Deze boekjes zijn niet zo moeilijk en zien er gelijk mooi uit. Ideaal dus. Zeker omdat ik hiervoor een aantal boekjes had gemaakt waar ik wat meer tijd voor nodig had. Dan is het daarna altijd fijn om wat te maken dat wat sneller gaat.

img_20180722_115010

Eerst heb ik het hele boekje zwart geschilderd met acrylverf. hierna heb ik verschillende kleuren blauw, paars, roze en wit gemengd en er wat acrylic retarder doorheen gedaan. Acrylic retarder zorgt ervoor dat acrylverf minder snel opdroogt en je meer tijd hebt om het mooi te mengen. Het wordt dan niet zo streperig.

Met een vrij grote kwast heb ik telkens een andere kleur op mijn kwast gedaan en vooral een stippende en ronddraaiende beweging gemaakt. De kleuren laat je een beetje in elkaar overlopen maar niet te veel. daarna ga je met een dunne kwast en met een lichte kleur verf wat lichtere plekken aanbrengen en daarna met wit de sterren. Dit heb ik spattend gedaan. En dan heb je dit resultaat.

img_20180722_115003

Hierna heb ik ook nog een groene/blauwe variant gemaakt. Deze vind ik ook erg mooi geworden.

img_20180722_115139

Al met al heb ik nu al 6 notitieboekjes beschilderd. Ik vind het erg leuk om te doen en met acrylverf gaat het ook heel goed.

Heb je nog vragen dan kun je die hieronder stellen of een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *